Kirjeitä karanteenista

Kirjeitä karanteenista: Tositarinoita eristyksistä, jossa me kaikki olemme yhdessä jumissa. Kukin omalla tavallamme, silti täysin riippuvaisina toisistamme.

Kirjeitä karanteenista -ohjelmassa tallennetaan ja tehdään näkyväksi ihmisten tarinoita, erilaisia tunteita ja kokemuksia vallitsevissa poikkeusoloissa. Keräämme nimettömiä kirjeitä, joista ikään kuin muodostuu vähitellen yhteisöllistä päiväkirjaa. Tavoitteena on luoda yhteyksiä, ymmärrystä ja myötätuntoa ihmisten välille.

Jokaisessa jaksossa kuullaan näyttelijä Ella Pyhältön ääneen lausuma runo.

Ohjelmaa luotsaavat yritysvalmentaja, kirjoittaja ja Lailai-yhtyeen perustaja Helmi Saksala ja toimittaja ja käsikirjoittaja Nuppu Stenros.

Katso lisää Kirjeitä karanteenista -ohjelman Facebookista.

Tule mukaan!

Ohjelmaa kuuntelemalla voi reflektoida omia tunteita, samaistua kanssaihmisiin tai avartaa näköalaa suhteessa toisten tilanteeseen.

Osallistu keskusteluun kirjoittamalla omaa päiväkirjaa itsellesi tai lähettämällä sähköpostilla kirjeen osoitteeseen kirjeita.karanteenista@gmail.com

Lähettämällä kirjeen, annat samalla työryhmälle luvan julkaista sen ohjelmassa nimettömästi.

Emme paljasta kirjeiden lähettäjien nimiä. Ohjelman sosiaalisen median kanavissa voi keskustella omalla nimellä.

Käsikirjoitus ja konsepti Helmi Saksala, Nuppu Stenros, musiikki Jussi Jaakonaho. Runon lukija Ella Pyhältö. Kiitos kaikille kirjeiden lähettäjille.