Jazz, kesä ja meri

Jazz, kesä ja meri on ohjelma jossa yhdistyvät musiikki, kesätunnelma ja ymmärrys vaikutuksistamme Itämeren hyvinvointiin.

Archipelago Sea Jazz tuo Saaristomerelle neljä eri jazzfestivaalia kesän aikana.
Ohjelmassa sukelletaan tapahtumien tunnelmaan musiikin kautta, nautitaan kesästä, ruoasta ja juomasta – ja selvitetään asiantuntijoiden avulla miten voimme auttaa Itämerta tarjoamaan upeita virkistysmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Ohjelman juontaa toimittaja-dj Klaus Wing.

Instagram: Klaus Wing.

Jazz, kesä ja meri keskiviikkoisin 8. kesäkuuta alkaen klo 14–16. 

 

Tekijät

Tulossa

 • Jazz, kesä ja meri 29.6.2022 14.00

Yhteistyö­kumppanit

On-demand

 • play / pause 22.6.2022 14.00
  Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
  Linkin haku epäonnistui!
  Haetaan jakson linkkiä...
  Tämän viikon ensimmäisenä vieraana trumpetisti Jukka Eskola, joka joutui perumaan vierailunsa ohjelman ensimmäisellä viikolla. Jukka Eskola esiintyy Turku Sea Jazz -festivaaleilla pe 29.7. yhdessä Pepe Wilbergin ja Statement -orkesterin kanssa. Keikka koostuu Otto Donnerin kulttialbumeiden En soisi sen päättyvän ja Niin vähän on aikaa biiseistä. Mukana bändissä Pope Puolitaival, Aleksi Ahoniemi, Mikael Myrskog, Eero Seppä ja Jaska Lukkarinen. Lisäksi vieraana laulaja ja Broadway-näyttelijä Cyrille Aimée. Aimée asuu New Yorkissa, mutta otamme häneen yhteyden keskelle viidakkoa Costa Ricaan! Aimée esiintyy trionsa kanssa Turku Sea Jazz -festivaaleilla la 30.7. yhdessä Dave Torkanowkyn (piano) ja Matteo Bortonen (basso) kanssa.
 • Vieraina Korpo Sea Jazzin pitkäaikainen järjestäjä ja Archipelago Sea Jazzin idean kehittäjä BOSSE MELLBERG, Korpo Sea Jazzin taiteellinen johtaja 2021 KADI VIJA Korpo Sea Jazzin taiteellinen johtaja 2022 TOMI NIKKU ja MIINA MÄKI John Nurmisen säätiöstä
 • Mistä Archipelago Sea Jazz on saanut alkunsa ja miten kaikki liittyy Turkuun? Avausjaksossa vieraina Jussi Fredriksson (Archipelago Sea Jazz), Samuli Pasanen (Kirkkopuiston terassi), Lotta Lindroos (Viking Line) ja trumpetisti Jukka Eskola.