Jälki-istunto

Nuutti Jaakkolan ja Vincent Quednaun juontama Jälki-istunto keskittyy tapahtuma-alan ajankohtaisuuksiin nitoen yhteen kulttuurillista keskustelua, ajankohtaista tanssimusiikkia, keskustelua sekä kulttuurialan vierailijoita. Ohjelma on kattava läpileikkaus klubikulttuurista ja sisältää niin VISIO Festival -artistiesittelyjä, vierashaastatteluja sekä yleistä vekkulointia.

Ohjelman tarjoaa Keikkalasku.fi

Tekijät

Tulossa

 • Jälki-istunto 24.6.2024 20.00
 • Jälki-istunto 8.7.2024 20.00
 • Jälki-istunto 15.7.2024 20.00

Yhteistyö­kumppanit

On-demand

 • play / pause 17.6.2024 20.00
  Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
  Linkin haku epäonnistui!
  Haetaan jakson linkkiä...
  Jälki-istunnon viidennessä jaksossa Nuutin ja Vincentin valvottavaksi livestudioon saapuu lanseerauksellaan kenttää kohauttanut tanssimusiikkikollektiivi Sluts Against Techno. Luvassa polttavaa keskustelua, viikon artistin minimix, kovia biisejä ja tietenkin levyraati.
 • Neljännessä Jälki-Istunnossa saamme vieraaksemme Cata Mansikka-ahon, joka tunnetaan pitkän linjan laulajana, tuottajana, DJ:nä ja yleisesti boss ladyna. Keskustelemme hänen pitkästä urastaan musiikkialalla, intohimostaan houseen ja siitä, miten hän on vaikuttanut suomalaiseen klubikulttuuriin. Viikon VISIO-artistina KinK, jolta kuulemme muutaman taidonnäytteen. Nuutti ja Vincent myös kovaan äänessä, kuten aina.
 • Jälki-istunnon kolmannessa episodissa vietetään Trenttiviikkoa. Vieraana kuullaan fm-aaltojen silkkisimpien ad-libien heittäjä, stadin deepeimmän poikabändin Trevor Deep Jr.:n puolikas ja faija: Jaako Hurme. Teemana house-musiikin legenda Ron Trent. Puheenaiheina kouluvuodet, vinyyleiden keräily ja festivaalikuratointi.
 • Maanantaina 20.5. jälki-istuntoon saapuvat DJ JVS (Joel Seppälä) ja VITUNLEIJA CEO (Akseli Tuulispää). DJ JVS on vakiokasvo Helsingin klubiskenessä ja hänet tunnetaan virtuoosimaisena musiikkituottajana ja DJ:nä sekä tikkukaramelliosakkeiden hinnan pinnallapitäjänä. Akseli Tuulispää puolestaan on nuori, komea ja sertifioitu VITUNLEIJA toimitusjohtaja, manageri sekä seurapiirileijona. Luvassa on tiukkoja kysymyksiä, tiukempia biisejä, levyraatia ja huulen heittoa.
 • Ensimmäisessä Vision Jälki-istunnossa Nuutin ja Vincentin valvottavaksi saapuu helsinkiläis-DJ:t ja OO-Records-levy-yhtiön perustajat Aleksi Jyrälä (DJ Aleksi) ja Axel Röhr (Raul E). Ohjelman aikana fiilistellään vappua, keskustellaan ajankohtaisista klubi-ilmiöistä ja levy-yhtiön pyörittämisestä Helsingissä sekä vaibaillaan hyvään musiikkiin.