Auvinen ja Sauri

Suomen rohkeimpien keskustelijoiden joukkoon lukeutuvat Suvi Auvinen ja Pekka Sauri vastaavat tänä keväänä kuulijoiden kysymyksiin Radio Helsingin uudessa ohjelmasarjassa Auvinen ja Sauri.

Kevään kolmessa erikoisjaksossa keskitytään koronakevään tunnelmiin. Ohjelma jatkaa syksyllä 2020 kymmenosaisena sarjana, jossa käsitellään kuulijoiden lähettämiä kysymyksiä elämästä, kaupungista, koirista, sivistyksestä, somesta ja mistä tahansa, mikä kuulijoiden mieltä askarruttaa.

 

Maailman tila muuttui hetkessä jatkuvasta kiihdytyksestä äkkipysähdykseen. Valtava törmäys on järisyttänyt niitä perusteita, joiden varaan elämämme on rakennettu. Tämä mullistus herätti monet ajattelemaan suuria kysymyksiä, sanoo Auvinen.

Koronakevät on nostanut jengissä esiin monenlaisia tunteita ja ahdistuksia. Ohjelmamme avaa uuden kanavan niiden purkamiselle ja jakamiselle, sanoo Sauri.

 

Jokaisessa tunnin mittaisessa lähetyksessä käsitellään noin viisi isompaa kysymystä sekä kourallinen pieniä. Lähetykseen nostetaan aina vähintään yksi ajankohtainen kysymys. Auvinen ja Sauri saavat myös yhden bonuskysymyksen: muihin kysymyksiin vastaukset on valmisteltu viikon aikana, mutta suorassa lähetyksessä saapuu vielä yksi toimituksen valitsema kysymys, johon ei ole valmistauduttu etukäteen.

Osallistu keskusteluun lähettämällä kysymys osoitteeseen auvinenjasauri@radiohelsinki.fi

Auvinen ja Sauri -ohjelman kolme erikoisjaksoa kuullaan keskiviikkoisin 22. huhtikuuta alkaen klo 11.00-12.00.

Ohjelman tarjoavat Kansanvalistusseura ja Erätauko-säätiö.

#auvinenjasauri #arkisivistys #erätauko

Tekijät

Yhteistyö­kumppanit

On-demand

 • play / pause 6.5.2020 11.00
  Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
  Linkin haku epäonnistui!
  Haetaan jakson linkkiä...
  Studiossa tänään Suvi Auvinen, joka saa vieraakseen ennakointiasiantuntija Elina Kiiski-Katajan.
 • play / pause 29.4.2020 11.00
  Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
  Linkin haku epäonnistui!
  Haetaan jakson linkkiä...
  Suvi Auvinen ja Pekka Sauri vastaavat koronakevään herättämiin kysymyksiin uutuusohjelmassa Auvinen ja Sauri. Osallistu ohjelmaan lähettämällä kysymys osoitteeseen auvinenjasauri@radiohelsinki.fi. Tämän viikon jakson aiheena kantokyky. Ohjelman tarjoavat Kansanvalistusseura ja Erätauko-säätiö.
 • play / pause 22.4.2020 11.00
  Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
  Linkin haku epäonnistui!
  Haetaan jakson linkkiä...
  Suvi Auvinen ja Pekka Sauri vastaavat koronakevään herättämiin kysymyksiin uutuusohjelmassa Auvinen ja Sauri. Osallistu ohjelmaan lähettämällä kysymys osoitteeseen auvinenjasauri@radiohelsinki.fi. Ohjelman tarjoavat Kansanvalistusseura ja Erätauko-säätiö.