29.1.2024

Radio Helsingin aamuissa kuullaan jatkossa Radio Helsingin aamut

Suomen kaupunkilaisin aamuradio arkiaamuisin klo 7–11.

Radio Helsingin aamut alkavat kanavalta tuttujen, useampaa sukupolvea edustavien äänien seurassa. Suomen kaupunkilaisinta aamuradiota juontavat Anikó, Njassa, Paavo Ensio Lähdeaho, Felix Lybeck ja Jukka Hätinen.

Radio Helsingin aamujen seurassa on turvallista ja kutkuttavaa herätä uuteen päivään: kuuntelijoiden rakastamat elementit ovat yhä läsnä, mutta ovat jatkossa arkiaamut ovat niin linjakkaita, kuin Radio Helsingin viitekehyksessä on mahdollista. Pääosassa on monipuolinen ja paras, juontajien itsensä kuratoima musiikki. Kappaleiden välissä kuullaan kanavalta tuttujen ystävien ääniä ja tietenkin mielenkiintoisia vieraita.

”Kuuntelijamme suhtautuvat musiikkiin yhtä intohimoisesti kuin me, ja haluamme palvella heitä parhaan osaamisemme mukaisesti. Radio Helsingin aamut kuulostavat tekijöiltään, mutta seuraamme herkällä korvalla potentiaalisten Radio Helsinki -hittien syntyä ja annamme viikon levylle arvoisensa huomion”, musiikkipäällikkö Henri Pulkkinen kommentoi.

Radio Helsingin aamujen vakio-osioita löytyy jokaisesta arkiaamusta. Safkis käsittelee ruoka- ja juomamaailman uusia tuulia maanantaisin. Viikon levyyn syvennytään tiistaisin pitkän haastattelun kera. Kulttuurijohtaja Mari Männistö ja apulaispormestari Paavo Arhinmäki vuorottelevat kulttuuripomoina keskiviikkoisin, ja Kaupunkielämää esittelee ajankohtaista kaupunkikulttuuria yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Rokkia ja sporttia on jokatorstainen ajankohtaiskatsaus ruumiin ja hengen kulttuuriin meiltä ja muualta. Perjantaisin vietetään musapäivää ja kuullaan tuoreimpia biisipoimintoja, kiinnostavimpia artisteja ja viikonlopun menovinkkejä.