12.9.2023

Ajan kanssa: Ernest Lawsonin ja Asta Salomaan uusi ohjelma maanantai-iltapäiviin

Asta Salomaan ja Ernest Lawsonin uusi radio-ohjelma lainaa sinulle lupsakkaa aikaa arjen kiireiden keskellä 18.9. alkaen maanantai-iltapäivissä klo 16–18. Ajan kanssa -ohjelmassa Asta ja Ernest soittavat lempimusiikkiaan, katselevat maailmaa kaikilta mahdollisilta kulmilta pohjoisesta näkövinkkelistä ja porisevat kiinnostavien vieraiden kanssa – aina kaikessa rauhassa.

Oululaislähtöinen Ernest Lawson on sydämellinen viihteen monitaituri, jonka vikkelä mielikuvitus, loistava tilanteenlukutaito sekä lämmin karisma valloittavat. Ernest, kavereiden kesken Erkku, esittelee yhä edelleen itsensä uusille tuttavuuksille oululaisena, vaikka hän muutti pois kaupungista 16 vuotta sitten. Vaikka Erkku on koko kansan tuntema näyttelijä-juontaja, radiojuontajan mikkiin hän tarttuu nyt aivan ensimmäistä kertaa. Luovuutensa Ernest ammentaa hyvin vahvasti oululaisuudesta. Sieltä kumpuaa myös periaate, että mitä tahansa hän tekee, hän tekee sen täysillä.

Asta Salomaa on oululainen kulttuurituottaja ja musiikkikasvattaja, jonka sydän sykkii pohjoiselle taiteelle ja kulttuurille. Tällä hetkellä Asta työskentele tuottajana Oulu2026-hankkeessa. Alkujaan Helsingistä kotoisin oleva Asta muutti Ouluun tutkimusretkelle kymmenen vuotta sitten, rakastui kaupunkiin ja on edelleen samalla reissulla. Oulu-vuosiensa aikana Asta on syväsukeltanut paikalliseen tapahtuma- ja musiikkiskeneen ja rakastaa Oulun omaperäisen ainutlaatuista kulttuuria, jonka tekemiseen jokaiselle on kaupungissa tilaa ja aikaa.

Ajan kanssa

Oulussa tuntuu olevan muita suuria kaupunkeja enemmän aikaa. Aikaa, jonka voit käyttää juuri haluamallasi tavalla elämästä nauttien. Lainasimme sitä ohjelmaamme, jotta sinä voit hiljentää hetkeksi hektistä arkeasi Ernestin ja Astan kanssa. Nyt on lupa pysähtyä, pähkäillä, tuumia ja oivallella asioita kaikessa rauhassa. Siirtää muita asioita hetkeksi tuonnemmaksi – niille on kyllä aikaa.

Kuuntele bodaten tai pötkötellen, kokatessa tai kampaajalla, metrossa tai marketissa. Maanantaisin klo 16–18 tai milloin haluat.

Tutustu ohjelmaan ja kuuntele on demandina täällä.

Tutustu juontajiin: Asta Salomaa ja Ernest Lawson.

 

Yhteistyössä Oulu.