28.4.2023

Radio Helsingin KESÄLIVE – kuumat kesätorstait Musiikkitalon terassilla kuumien artistien seurassa

Radio Helsingin KESÄLIVE -keikat Musiikkitalon terassilla ovat ilmaisia, ikärajattomia ja alkavat klo 17.

Radio Helsingin KESÄLIVE tuo jälleen Musiikkitalon terassille tämän hetken kuumimmat ja ajankohtaisimmat artistinimet. Ilmaiset ja ikärajattomat kesätorstaikeikat alkavat toukokuun puolella, kun suomi-indien ug-tähtisikermä Tamara Luonto soittaa materiaalia Radio Helsingin viikon levynä olleelta Honeymoonilta, ja päättyvät juhannusviikkoon, jolloin hävytön ja häikäilemätön glamrock-kopla KISSA sekoittaa Musiikkitalon odotetun kakkosalbuminsa mukaisesti Apinalinnaksi.

Mainittujen Radio Helsingin KESÄLIVE -keikkojen väliin mahtuu tuoreita soundeja ja tulevia tähtiä: Queer-taiteilija Elsi Sloan, joka yllätyksellisien poikkitaiteellisten esiintymisiensä ansiosta kasvamassa kulttistaraksi. Tuottajana moderniin kotimaiseen rytmimusiikkiin lähtemättömän jäljen jo jättänyt Yrjänä, jonka sooloura starttasi Sulle rakas -albumin rakkaudentäyteisellä ja armollisella popmusiikilla. Etenee-tallin suojista operoiva hunajaääninen vaihtoehtopoppari Sonia, jonka Kirjeitä-single on hurmannut lukemattomia korvapareja. Paratiisi-albuminsa juuri julkaissut Radio Supernova, jonka kitarat surisevat huumaavasti kuin shoegazen kulta-aikoina.

Radio Helsingin KESÄLIVE

18.5. Tamara Luonto

25.5. Elsi Sloan

1.6. Yrjänä

8.6. Sonia

15.6. Radio Supernova

22.6. KISSA

Radio Helsingin KESÄLIVE -keikat Musiikkitalon terassilla ovat ilmaisia, ikärajattomia ja alkavat klo 17.

Radio Helsingin KESÄLIVE toteutetaan yhteistyössä Musiikkitalon ja Compass Groupin kanssa.