10.10.2022

Ege Zulu – Oi maamme Helsinki

Kelle? No mulle kiitos.

Uuden sukupolven kiinnostavimpiin ja rakastetuimpiin tekijöihin nopeasti asettuneen Ege Zulun kolmas julkaisu soi Radio Helsingin viikon levynä. Oi maamme Helsinki on Ege Zulun kolmas pitkä julkaisu ja ensimmäinen PME Recordsin katalogissa. Kahden omakustanteen jälkeinen kokopitkä on Marseille-soundia ammentava kertomus nuoruudesta, Helsingistä, varttumisesta ja todistelusta. Melankoliaa, huumoria ja name-droppailua pursuava levy on yhdessä vastaavan tuottaja Victor Nordiksen kanssa räätälöity teos täydelliseen ajankohtaan.

Ege Zulun edellisen Swengari-levyn Fantasiaa-kappale on jo pitempään soinut toimiston virallisena studionsiivousbiisinä. Otamme uuden albumin siis avokäsin syväluotaukseen.

Kuuntele Ege Zulun ja Laura Frimanin sananvaihto alta.