21.6.2022

Kaksi päivää silkkaa juhlaa – Indie-Iltamat Turun keskustassa heinäkuun puolivälissä

Päästä valo, Suomen kaunein kesäkaupunki ja Indie-Iltamat sydämeesi!

Indie-Iltamat järjestettiin Turussa ensimmäisen kerran vuonna 1994. Tänä kesänä tapahtuma muuntautuu ensimmäistä kertaa ulkoilmafestivaaliksi heinäkuussa. Tapahtuma järjestetään Vanhalla Suurtorilla ja Brinkkalan pihassa perjantaina 15.7. ja lauantaina 16.7.2022.

Festivaalilla esiintyvät maaliskuussa uuden levynsä ”Kevät” julkaissut melankolissävytteistä, tummanpuhuvaa rockia soittava Lasten Hautausmaa, hypnoottisen valtavista äänivalleistaan ja vauhdikkaista live-esiintymisistään tunnettu Teksti-TV 666, yhä vihainen, vilpitön, raaka ja täynnä energiaa oleva punkrock-yhtye Wasted, räjähtävillä keikoillaan vannoutuneen fanikunnan itselleen lunastanut The Flaming Sideburns sekä juuri ennen koronakurimuksen syntyä paluun tehnyt kulttiyhtye Joensuu 1685.

Tapahtumassa tykittelevät menemään myös yksinkertaisesti loistava Radiopuhelimet, pöhköpopin sanansaattaja Teini-Pää, rytinällä yhdeksi Suomen lupaavimmista uusista rockyhtyeistä noussut Bad Sauna, keikoillaan kahden rumpalin voimin pulssin korkealla pitävä The Holy ja armottoman livebändin maineessa oleva punkrock-yhtye Kivesveto Go Go sekä lukuisia muita vaihtoehtoyhtyeitä.

Kaksi päivää kotimaista vaihtoehtomusiikkia Turun keskustassa on silkkaa juhlaa, jonka väliin jättäminen harmittaa talven pimeinä päivinä. Päästä valo, Suomen kaunein kesäkaupunki ja Indie-Iltamat sydämeesi!

Indie-Iltamat Open Air
Vanha Suurtori ja Brinkkalan piha, Turku
15.-16.7.2022

www.facebook.com/indieiltamat
www.instagram.com/indie_iltamat_official
www.indieiltamat.fi