9.5.2022

Viikon levy: Luukas Oja – Lähdinkö liian varhain

Radio Helsingin Viikon levy on Luukas Ojan Lähdinkö liian varhain!

”Lähdinkö liian varhain -albumissa kuuluu ajankuva. Vahvimpana teemana sillä nousee esiin levottomuus ja epävarmuus. Näitä on pyöritelty mm. ajankohtaisten aiheiden, ihmissuhteiden ja henkilökohtaisten paineiden näkökulmasta. Meille oli tärkeää, että levyyn saataisiin Luukas Ojalle tyypillisen kiukuttelun lisäksi myös meidän lavapreesensistä tuttua iloista energiaa sekä pysähtymisen hetkiä tiukan paahteen rinnalle”, laulaja-kitaristi Iita Ylönen kommentoi.

Suomirockin kiinnostavimpiin ja lupaavimpiin yhtyeisiin kuuluva Luukas Oja julkaisi Väritetty todellisuus -debyyttialbuminsa syksyllä 2020. Yhtye sai Soundin vuoden tulokas -palkinnon eli Master of Pulpets -tunnustuksen levyn myötä.