17.1.2022

Viikon levy: Bad Sauna – POTSLOJO

Olen rikas sillä minulla on teidät -debyyttialbumistaan tunnetun Bad Saunan toinen pitkäsoitto POTSLOJO on Radio Helsingin Viikon levy!

”Kakkosalbumillaan Bad Sauna rakentaa ennakkoluulottoman vahvan ja elämänmakuisen laverin, jolla kuulijan kelpaa turvallisesti lököillä ilman huolia ulkopuolisesta maailmasta. POTSLOJO on myrskynkestävä turvapaikka, joka lepää ihanasti yhtyeen jäsenten olkapäillä kulkien kohti uutta kevättä ottaen kyytiin meistä ihan jokaisen. POTSLOJO muistuttaa elämän arkisista iloista, tunteiden vuoristoradoista ja siitä miten välillä täytyy myös irrotella”, kerrotaan All That Plazzin tiedotteessa.

”POTSLOJO on levykokonaisuus joka koostuu biiseistä, jotka on tehny Bad Sauna -yhtye. Meidän piti levätä, mutta epäonnistuttiin siinä totaalisesti. Tehtiinkin hirveästi biisejä ja valittiin sieltä meidän mielestä parhaat, tämä on vähintäänkin meidän toiseksi paras levy”, sanoo bändin laulaja-kitaristi Felix Lybeck.