15.11.2021

Viikon levy: Kuuhullu – Ollaan täällä yksin

Radio Helsingin viikon levynä kuullaan ennakkoon Kuuhullun Ollaan täällä yksin -levyä.

Kuuhullu on muun muassa Bad Sauna -yhtyeestä tunnetun laulaja-lauluntekijä Felix Lybeckin sooloprojekti, joka on kasvanut debyyttilevyn mies ja kitara -asetelmasta yhtyeeksi. Luova Records julkaisee tulevana perjantaina 19. marraskuuta Kuuhullun toisen Ollaan täällä yksin -levyn.

Lybeckin sävellykset perustuvat hyvänkuuloisten sointujen ja melodioiden löytämiselle. Tekstit syntyvät ajatuksia ja tunteita avaamalla ja joskus niihin saattaa päätyä jotain tiedostamatonta. Ollaan täällä yksin käsittelee Lybeckin isän äkillisen kuoleman jälkeistä vuoden ajanjaksoa ja se on eheä kokonaisuus surusta, luopumisesta, irti päästämisestä ja hyväksymisestä.

Levyllä soittavat Eetu Tuominen (kitara), Olli Puolakka (kontrabassoa), Pietari Panula (viulu),  Leo Kylätasku (flyygelitorvi) ja Sara Malve (huilu).

Felix Lybeck kertoo viikon levystä torstaina 19. marraskuuta klo 9.20 Njassan ohjelmassa.

Ollaan täällä yksin -levyä juhlitaan G Livelab Helsingissä Lyytin kanssa lauantaina 20. marraskuuta klo 19.00 alkaen.