8.11.2021

MUSA VAI BISNES 8.11.: Helsinki – musiikkikaupunki?

Marraskuussa 2021 MUSA VAI BISNES tekee kiertueen Radio Helsingin kuuluvuusalueen kaupunkeihin: Tampere–Helsinki–Oulu–Turku. Millaisia musiikkikaupunkeja ne todellisuudessa ovat – mitä kiinnostavaa tapahtuu juuri nyt? Ovatko kimaltelevat juhlapuheet ja ylevät kulttuuristrategiat totta vai sanahelinää? Tänään vuorossa on Helsinki!

MUSA VAI BISNES tarkastelee Maria Veitolan johdolla suurennuslasilla Helsingin musiikkielämää. Onko Helsinki tarjonnaltaan ylivertainen, sykkivä mahdollisuuksien metropoli? Mitä livemusiikkia kaupungissa kuullaan, kuka siitä päättää ja kenelle se on suunnattu?

Vieraina ovat Fullsteam Agencyn hallintojohtaja Johannes Kinnunen, artisti Hassan Maikal, Helsingin tapahtumasäätiön johtaja Stuba Nikula ja oopperalaulaja, musiikkiteatteritaiteilija Reetta Ristimäki.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 8. marraskuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma, joka selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Mistä musiikkialalla puhutaan, mistä vaietaan? Kenellä on valtaa, kuka menestyy ja miksi? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taustatoimittaja: Kata Salaspuro

Tuottaja: Sanni Kahilainen

 

Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.

 

Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.

www.muusikkojenliitto.fi