15.10.2021

MUSA VAI BISNES 18.10.: Paluu tulevaisuuteen – musiikkialan näkymät

Musiikkiala on taistellut hengestään nyt yli 1,5 vuotta. Päättäjien kauniit sanat elvyttämisestä ja jälleenrakentamisesta helisevät korvissa samalla kun alan infra on lamaantunut ja ihmiset vaihtaneet alaa. Miten tulevaisuus oikeasti rakennetaan, kun alla on kaikkien aikojen kriisi?

MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, millaisina tekoina kulttuurin arvostus tulee näkymään. Vieraina ovat tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen, Music Finlandin toiminnanjohtaja Kaisa Rönkkö ja Musiikin edistämissäätiön (MES) toimitusjohtaja Tommi Saarikivi.

Keskustelu tallennetaan perjantaina 15. lokakuuta ja se tulee podcastina kuunneltavaksi samana päivänä.

Kuuntele MUSA VAI BISNES Radio Helsingin taajuudella maanantaina 18. lokakuuta 2021 klo 17 tai podcastina.

Osallistu keskusteluun: #MUSAVAIBISNES.

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma, joka selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Mistä musiikkialalla puhutaan, mistä vaietaan? Kenellä on valtaa, kuka menestyy ja miksi? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taustatoimittaja: Kata Salaspuro
Tuottaja: Sanni Kahilainen

Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.

Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.