11.10.2021

MUSA VAI BISNES 11.10.: Mistä puhutaan, mistä vaietaan?

Radio Helsingin Musa vai Bisnes nostaa Maria Veitolan johdolla esiin musiikkialan puhutut ja vaietut aiheet kuluneen vuoden ajalta. Missä tilassa musiikkiala on, ja miltä sen tulevaisuus näyttää? Mitä valtasuhteissa on tapahtunut – kuka omistaa ja kenet? Onko ala kantanut vastuuta yhdenvertaisuudesta ja häirinnän kitkemisestä?

Vieraina ovat Fullsteam Agencyn Rauha Kyyrö, Sony Musicin markkinointijohtaja Jannika Nyqvist, artisti Ronja Stanley ja Muusikkojen liiton varapuheenjohtaja Pekka Lehti.

Keskustelu on tallennettu torstaina 7. lokakuuta Musiikki & Media -tapahtumassa osana seminaariohjelmaa.

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma, joka selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Mistä musiikkialalla puhutaan, mistä vaietaan? Kenellä on valtaa, kuka menestyy ja miksi? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taustatoimittaja: Kata Salaspuro

Tuottaja: Sanni Kahilainen

Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.

Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.