27.9.2021

Viikon levy: Arppa – Kinovalon alla

Radio Helsingin Viikon levy on Arpan Kinovalon alla!

Nimensä mukaisesti Arpan uutuudella kuuluu elokuvallinen ja ajaton tunnelma. Singleinä julkaistut kappaleet Laila, Väistä, Hauki ja Oulu (theme) ovat jo aiemmin tulleet tutuiksi myös Radio Helsingin taajuudella. Albumin kappaleet on sovitettu improvisaation kautta yhdessä Arpan nelihenkisen bändin kanssa. Levyn on tuottanut Väinö Karjalainen.

“Olen yrittänyt tehdä musiikkia, joka on minun mielestäni hyvää. Yhtyeeni ja Väinö ovat innostaneet minua tekemään kappaleita, joita olisi kiva esittää tulevilla keikoilla. Laulujen osalta kantavaa teemaa ei ole, mutta albumilla seikkaillaan muun muassa lapsuuteni maisemissa Kokkolan Ykspihlajassa. Toivottavasti musiikki herättää iloa tai muita tuntemuksia kuulijoissa. Ainakin tätä oli ilo tehdä!” Arppa iloitsee uuden albumin julkaisusta.

Arppa kävi Laura Frimanin vieraana 27.9. Kuuntele haastattelu tästä!