24.9.2021

MUSA VAI BISNES 27.9.: Seksuaalinen häirintä musiikkialalla, osa 1

Miten seksuaalinen häirintä musiikkialalla ilmenee? Keneen se kohdistuu ja missä tilanteissa? Mitä tarkoitetaan sisäistetyllä naisvihalla ja miten se näkyy erityisesti musiikkialalla? Millaisena ilmiö näyttäytyy eri ikäisten, eri sukupuolisten ja eri rooleissa toimivien näkökulmista?

Syksyn 2021 ensimmäinen MUSA VAI BISNES pureutuu musiikkialalla puhuttuun ja sitäkin enemmän vaiettuun ongelmaan – seksuaaliseen häirintään. Kaksiosaisen kokonaisuuden ensimmäisessä jaksossa ääneen pääsevät artistit, muusikot ja esiintyjät. MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, mistä häirinnässä on kyse ja miten siitä päästään eroon?

Vieraina ovat laulaja–lauluntekijä Maija Vilkkumaa, artisti Pete Parkkonen, artisti, muusikko ja musiikintekijä Anni Pohto sekä laulaja–lauluntekijä Jussu Pöyhönen.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 27. syyskuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma.

MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Mistä musiikkialalla puhutaan, mistä vaietaan? Kenellä on valtaa, kuka menestyy ja miksi? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taustatoimittaja: Kata Salaspuro

Tuottaja: Sanni Kahilainen

Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.

Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.