11.8.2021

MUSA VAI BISNES selvittää seksuaalista häirintää musiikkialalla

Oletko kohdannut seksuaalista häirintää musiikkialalla? Kerro tarinasi.
Kyselymme julkaistiin keväällä 2021, ja sen vastausaikaa on jatkettu 30. elokuuta saakka.

Musiikkialan seksuaalinen häirintä, väkivalta ja muu asiaton käytös nousivat heinäkuussa esiin nyt jo kuopatun @punkstoo-Instagram-tilin käynnistettyä kertomusten julkaisemisen sosiaalisessa mediassa. Häirintä on koko musiikkialan läpileikkaava ilmiö, ja sitä tapahtuu kaikissa genreissä.

Keskustelu jatkuu Maria Veitolan toimittamassa MUSA VAI BISNES -ohjelmassa musiikkialan ammattilaisten näkökulmasta. Jatkamme nyt keväällä 2021 käynnistynyttä työtä seksuaaliseen häirintään liittyvien kokemusten keräämiseksi. Tavoitteena on saada kokonaiskuva musiikkialan ammattilaisten kokemasta häirinnästä, ja vastauksia tullaan siteeraamaan ja hyödyntämään ohjelmantausta-aineistona. Voit myös ilmoittaa halukkuutesi tulla puhumaan kokemuksestasi lähetyksessä. Tietoja käsittelee ohjelman toimitus, eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

Vastaa kyselyyn 30.8.2021 mennessä täällä.