28.4.2021

Anne Moilasen ja Heikki Pursiaisen ”Anne & Heikki Show” alkaa Radio Helsingissä toukokuussa

Suomesta on puuttunut sytyttävä yhteiskunnallinen keskusteluohjelma, joka iskee kiinni viikon kiinnostavimpiin aiheisiin suoraan ja siekailematta. Siksi päätimme tehdä sellaisen itse”, sanoo MustReadin päätoimittaja Anne Moilanen.

Päätoimittaja Anne Moilanen ja hänen kollegansa, MustReadin ekonomisti Heikki Pursiainen aloittavat Radio Helsingissä uuden yhteiskunnallisen keskusteluohjelman. Politiikan ja talouden ajankohtaisia ilmiöitä käsittelevä Anne & Heikki Show alkaa Radio Helsingissä keskiviikkona 5. toukokuuta. Kyseessä on viikoittainen suora lähetys keskiviikkoisin kello 11–12.

Anne & Heikki Show

Anne Moilanen ja Heikki Pursiainen ovat parhaat työkaverit, vaikka he ovat intohimoisesti eri mieltä lähes kaikesta. Anne on kiihkeä feministi, Heikki herkkäsieluinen markkinatalousmies.

Annen ja Heikin maailmankuvien törmäyksestä syntyy hauska, mutta syvältä kouraiseva politiikan, yhteiskunnan ja talouden ajankohtaisohjelma. Ohjelma on osa Radio Helsingin ja MustReadin yhdessä kehittämää uutta cross-media-konseptia.

Kuumia tunteita ja kuumia otteita suorassa lähetyksessä Radio Helsingissä keskiviikkoisin kello 11–12! Kuuntele ohjelma jälkikäteen on-demandina osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.