26.4.2021

MUSA VAI BISNES 26.4.: Musa-alan tukipaketti – Näkyykö valoa?

Yli vuoden kestäneen avunhuudon jälkeen musiikkialaa on kuultu, kun hallitus sopi laajasta tukipaketista kulttuuri- ja tapahtuma-alalle. Miltä näyttää luvatun paketin toteutuminen, konkretisoituuko hyvä tahto? 


MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, miltä musiikkialan tilanne ja luvatun tukipaketin toteutuminen näyttää tällä hetkellä. Onko tunnelin päässä viimein valoa? Miten tuki saadaan jaettua oikeudenmukaisesti? Arvostetaanko musiikkialaa, ja miten se näkyy?

Vieraina ovat vastikään Muusikkojen liiton uudella Nyrkki-palkinnolla palkittu muusikko Aki Hauru, Music Finlandin toiminnanjohtaja Kaisa Rönkkö, ministeri Timo Harakan valtiosihteeri Pilvi Torsti (SDP) sekä Muusikkojen liiton freeasiamies ja muusikko Jaakko Kämäräinen.

MUSA VAI BISNEKSEN äänen vahvistaa Genelec.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 26. huhtikuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma. MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Ketkä selviävät parhaiten nykyhetken musiikkiskenessä? Kuka makaa kenen kanssa ja mistä syystä? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8 ja Oulussa 90,9. Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.