6.4.2021

Viikon levy: Handshaking – Garden Clogs

Radio Helsingin Viikon levynä Handshaking debyyttialbumi Garden Clogs

Handshaking aliaksella tunnetu muusikko-tuottaja ja monitekijä Fedja Kamari yhdistelee nostalgisen housen lempeyttä ja nykyaikaista poppia itsetietoisin annoksin indietä.

Handshaking ripottelee kunnianosoituksia Suomen maaseutukulttuurille, luoden musiikkia, joka kulkee rehellisyydellä. Garden Clogs on heijastus varttumisesta maaseudulla, kaupunkielämän lähitaajamilla.

Fedja Kamarin erottuvat vokaalit ovat asetettu perinteisten perkussioitten ja elektronisen instrumentaation vastapainoksi, jotka muistelevat menneisyyttä, mutta kutsuvat tulevaa. Kuplivien house-träkkien keskellä, Handshaking esittelee todellisen laajan skaalansa biiseillä, kuten Boring Fields ja Garden Clogs – kappaleet, jotka hidastavat albumia ja ikäänkuin puhdistaa paletin.

Garden Clogs on konseptialbumi. Kosminen house-eepos kukkivien omenapuiden ja raparperinlehtien alla.

Fedja kävi Laura Frimanin iltapäiväohjelmassa vierailemassa kokonaisen tunnin. Kuuntele koko jakso alta.