15.3.2021

MUSA VAI BISNES 15.3.: Sanoittamisen salat

Hyvät sanoitukset jäävät helposti mieleen, ja ne ovat merkityksellinen osa kappaletta – mutta millainen työ laulun kirjoittamisen takana on? Miten hieno sanoitus alkaa, ja kuinka tärkeä rooli sillä on kappaleessa? Miten sanoitukset vaihtelevat genrestä tai ajasta toiseen?

MUSA VAI BISNES pureutuu Maria Veitolan johdolla sanoitusten saloihin. Miten sanoittamisen ammattilaiset kirjoittavat kappaleensa, ja mistä aiheesta kannattaa kirjoittaa? Millainen voimavara herkkyys on kirjoittajalle? Entä mitä omaa tekstiä sanoittajat häpeävät eniten ja mistä ovat ylpeimpiä?

Vieraina on rap-artisti ja kirjailija Linda-Maria ”Mercedes Bentso” Roine, muusikko ja lauluntekijä Samuli Putro sekä sanoittaja, musiikkituottaja ja laulaja Ilkka Vainio.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 15. maaliskuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma. MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Ketkä selviävät parhaiten nykyhetken musiikkiskenessä? Kuka makaa kenen kanssa ja mistä syystä? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8 ja Oulussa 90,9. Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.