5.3.2021

MUSA VAI BISNES maanantaina 8. maaliskuuta: Kyseenalaista? – Taiteen vapaus, vastuu ja moraali, osa 2.

MUSA VAI BISNES -ohjelmassa Maria Veitolan kanssa aiheesta keskustelemassa maanantaina 8. maaliskuuta toimittaja ja vapaa kirjoittaja Koko Hubara, tutkija Inka Rantakallio sekä rap-artistit Deogracias ”Gracias” Masomi ja Mikko “Pyhimys” Kuoppala.

Onko Suomi-rap myrkyllistä ja syrjivää?

Radio Helsingin MUSA VAI BISNES jatkaa keskustelua taiteen vapaudesta, vastuusta ja moraalista. Rap-artisti Yeboyah nosti keskiviikkona 3.3. sosiaalisessa mediassa esiin Suomi-rapissa piilevän rasismin ja syrjinnän. MUSA VAI BISNES ottaa tästä kiinni – ensi maanantaina aiheesta keskustelemassa Maria Veitolan johdolla toimittaja ja vapaa kirjoittaja Koko Hubara, tutkija Inka Rantakallio sekä rap-artistit Deogracias ”Gracias” Masomi ja Mikko “Pyhimys” Kuoppala.