22.2.2021

MUSA VAI BISNES 22.2.: Ulos ahdingosta – musiikkialan näkymät nyt

Rajoitusten runtelemalle kulttuurialalle on luvattu merkittäviä tukipaketteja – miksei niitä ole vielä näkynyt, ja ovatko ne tulossa? Tullaanko rajoituksia linjaamaan ennakoitavammiksi ja halutaanko turvalliset tapahtumat mahdollistaa? Miten käy tulevan kesän tapahtumien?

MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, onko pian vuoden ajan jatkuneesta kurimuksesta ulospääsyksi todella olemassa tahtotilaa ja keinoja. Mitä asian eteen tehdään ministeritasolla? Miten musiikkialan järjestöt ovat tilanteeseen reagoineet ja miltä tilanne näyttää muusikon näkökulmasta?

Vieraina ovat tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko, Muusikkojen liiton puheenjohtaja Ahti Vänttinen sekä muusikko–säveltäjä Maija Ruuskanen.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 22. helmikuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma. MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Ketkä selviävät parhaiten nykyhetken musiikkiskenessä? Kuka makaa kenen kanssa ja mistä syystä? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8 ja Oulussa 90,9. Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.