15.2.2021

Viikon levy: Gasellit – Zen

Hätä-Miikka, MusaJusa, Thube Hefner ja Päkä eli Gasellit-nimellä tunnettu voimanelikko julkaisi perjantaina 12. helmikuuta viidennen kokopitkän albuminsa.

Gasellien uutuusalbumi Zen on yhtyeen ensimmäinen teema-albumi. Se on matka oman henkilökuvan katsauksesta menneisiin duunipaikkoihin ja sieltä aina diskon kautta sinne, missä haluaisit juuri nyt olla.

Albumi hyppelehtii aiheista toiseen suveneeristi pysyen vallitsevassa teemassa. Jäsenten omat verset ja useat mielenkiintoiset vierailijat tuovat aiheisiin uudenlaisia näkökulmia. Tuottaja MusaJusa onnistuu pitämään kokonaisuuden alusta loppuun mielenkiintoisena ja monipuolisena äänimaisemilla ja huippuluokan tuotannolla.

Nelikko kävi julkkariaamuna Laura Haimilan vieraana Radio Helsingin aamuissa. Kuuntele haastattelu alta ja katso tuore musavideo!