15.2.2021

MUSA VAI BISNES 15.2.: Intohimosta bisnes

Musiikkiala on useimmille kutsumus, eikä sinne hypätessä aina ajatella bisnespuolta – vai ajatellaanko, ja pitäisikö ajatella? Voiko seuraava suomalainen menestystarina tulla musiikin ja kulttuurin alalta?

MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, miten intohimosta rakennetaan bisnes. Mitä alalla on käynnissä nyt, minne ollaan menossa? Mitkä ovat tulevat trendit kulttuurialan innovaatiohankkeissa?

Vieraina joukkovetoisen tapahtumien generointialusta Eventualin perustaja Miia Khan, Business Finlandin Entertainment Finland -ohjelman Senior Advisor Olli Sinerma sekä artisti Tia-Maria ”Tinze” Sokka.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 15. helmikuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma. MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Ketkä selviävät parhaiten nykyhetken musiikkiskenessä? Kuka makaa kenen kanssa ja mistä syystä? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8 ja Oulussa 90,9. Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten soi osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.