8.2.2021

Viikon levy: New Ro – Late Bloomer

Radio Helsingin viikon levynä kuullaan New Ro uutuusalbumi Late Bloomer.

Kaksi albumia ja muutaman EP-levyn aikaisemmin Ronyana julkaissut Ronja Stanley tuntuu puhkeavansa kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti kukkaan New Ro artistinimen alla julkaistulla Late Bloomer -albumilla.

Alusta loppuun itse räätälöidyt sanoitukset, sovitukset ja tuotanto kuuluu ja tuntuu henkilökohtaiselta kosketukselta artistiin itseensä. Klassista poppia, rnb:tä ja huumoria yhteen liuotteleva albumi säteilee ja viehättää, sillä se kuulostaa Ronjalta – ilman välikäsiä. Persoonallista reflektointia ja räikeitä koukkuja yhdistelevä pitkäsoitto toiminee myös omassa olohuonediskossa (vielä, kun klubit ovat kiinni) four-on-the-floor rytmirakenteilla.

Perjantaina 5.2.2021 Ronja vieraili Radio Helsingin toimistolla Laura Frimanin vieraana. Kuuntele haastattelu ja katso tuore musiikkivideo alta!