1.2.2021

Viikon levy: Mama Longhorn – Let It Run

Viikon levynä kuullaan Mama Longhornin Let It Run -uutuusalbumia.

Kymmenen vuoden ajan porilaisyhtye Mama Longhorn on ihastuttanut kuulijoitaan monitahoisella ja energisellä rytmimusiikillaan. Rytmitankiksi tituleeratun yhtyeen musiikki säväyttää tarttuvilla melodioillaan, jotka pohjautuvat funkin ja afrobeatin sointiin.

Mama Longhornin kolmas albumi Let It Run on aiempiin julkaisuihin verrattuna yhä mielikuvituksellisempaa ilmaisua ja kappaleiden tunnelmiin paneudutaan entistä syvemmin. Let It Run yhdistelee popin ja kokeellisen musiikin sävyjä, jotka punoutuvat omintakeiseen ja kiehtovaan kokonaisuuteen.

Maanantaina 1. helmikuuta klo 15.20 Njassa haastattelee Viikon levyn tiimoilta Mama Longhorn -yhtyeen priimusmoottori Mikko Eloa.

Katso Black Bridge -kappaleen musiikkivideo täältä!