1.2.2021

MUSA VAI BISNES 1.2.: Taiteilijaelämää? – Päihteet ja musiikki

Dekadentit taiteilijahahmot, psykedelia, viinanhuuruiset kiertueet – ovatko päihteet osa luomista, neroutta ja taiteilijaelämää?

Moni klassikkolevy on tehty kuoseissa, ja moni legendaarinen muusikko on laajentanut tai turruttanut tajuntaansa päihteiden voimin. Onko se sattumaa, myytti, todellisuutta vai historiaa? MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, onko rappioromanttisella mielikuvalla dokaavasta taiteilijasta nykyään todellisuuspohjaa. Kuuluvatko päihteet musiikin tekemiseen? Entä esiintymistilanteeseen tai taiteilijaelämästä selviytymiseen?

Vieraina ovat laulaja–lauluntekijä Yona, muusikko–tuottaja Timo Kaukolampi sekä päihdeterapeutti, muusikko Jussi Kinnunen.


Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 1. helmikuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma. MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Ketkä selviävät parhaiten nykyhetken musiikkiskenessä? Kuka makaa kenen kanssa ja mistä syystä? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola. 

Taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8 ja Oulussa 90,9. Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten soii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.