25.1.2021

Viikon levy: SUAD – Waves

Radio Helsingin Viikon levynä soi SUADin uutuusalbumi Waves.

Laulaja-lauluntekijä SUAD julkaisi viime perjantaina 22. tammikuuta odotetun Waves-debyyttinsä. Albumi sisältää popin helmiä, joiden kantavana voimana on SUADin sielukas ääni sekä syväluotaavat sanoitukset.

Debyytti on SUADin mukaan matka syviin vesiin, jossa henkilökohtaiset tunteet ja asiat sekoittuvat luovaan prosessiin. ”Saatan joskus jälkeenpäin herätä ymmärtämään paremmin mistä lyriikat kertovat kappaleen ollessa jo valmis. Biisien teko on mulle usein intuitiivinen ja intiimi prosessi. Joskus tuntuu sille, että sanoitukset ovat jo itsessään avautumisia, joiden selittäminen muille voi tuntua hankalalta”.

Njassa haastatteli SUADia uuden levyn tiimoilta. Kuuntele haastattelu tästä!

Kuuntele albumin siglejulkaisu The Door tästä: