18.1.2021

Viikon levy: NEØV – Picture of a Good Life

NEØV-yhtyeen uutuusalbumi Picture of a Good Life soi Radio Helsingin vuoden ensimmäisenä Viikon levynä.

Indie rock -kokoonpano NEØV julkaisi viime perjantaina 15. tammikuuta neljännen studioalbumin Picture of a Good Life. NEØV on Juankoskelta lähtöisin olevien laulaja-lauluntekijä ja kitaristi Anssi Neuvosen sekä rumpali Samuli Neuvosen muodostama voimaduo.

Yhtyeen uutuusalbumi on vuodesta 2008 asti soittaneen veljeskaksikon väkevä voimannäyttö ja osoitus yhtyeen musiikillisesta kypsymisestä. Modernia kitaravetoista popmusiikkia sisältävä Picture of a Good Life esittelee soundillisesti uusia sävyjä kaksikon orgaaniseen ja unenomaisesti leijuvaan ilmaisuun.

Laura Friman haastatteli laulaja-lauluntekijä ja kitaristi Anssi Neuvosta uuden levyn tiimoilta. Kuuntele haastattelu tästä: