3.12.2020

MUSA VAI BISNES 7.12. klo 17: Elävää musiikkia poikkeusaikana

Elävän musiikin ala on rajoitusten ja sulkupolitiikan myötä ahtaalla. Miten se saadaan pysymään elinvoimaisena? Alalla panostetaan vastuullisuuteen sekä kehitetään uusia, virtuaalisia keinoja – onko sen paikka tikun nokassa vai kehityksen kärjessä?

MUSA VAI BISNES -ohjelma selvittää Maria Veitolan johdolla, mitä elävälle musiikille ja tapahtuma-alalle kuuluu koronarajoitusten aikana. Voidaanko vastuulliset kulttuuritapahtumat mahdollistaa, vaikka rajoitukset olisivatkin tiukat? Taidetta tarvitaan vaikeina aikoina – voidaanko yleisön pääsy sen äärelle taata poikkeustilanteessa? Miten elävän musiikin ala säilytetään elinvoimaisena nyt ja jatkossa? 

Vieraina ovat viulisti Minna Pensola, Tavastia-klubin ohjelmavastaava Mikko Merimaa sekä artisti–musiikintekijä Markus Nordenstreng.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 7. joulukuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma. MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Ketkä selviävät parhaiten nykyhetken musiikkiskenessä? Kuka makaa kenen kanssa ja mistä syystä? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

MUSA VAI BISNES Radio Helsingin taajuudella maanantaisin klo 17.00. Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola. 

Voit kuunnella ohjelman jälkikäteen on-demandina tai podcastina silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

Taajuudet Helsingissä 89,7 MHz, 
Tampereella 106,8 MHz ja 
Oulussa 90,9 MHz.
www.radiohelsinki.fi
Lataa Radio Helsingin applikaatio omasta sovelluskaupastasi.