30.11.2020

Viikon levy: Bad Sauna – Olen rikas sillä minulla on teidät

Radio Helsingin Viikon levynä soi ennakkoon Bad Sauna -yhtyeen odotettu debyyttialbumi Olen rikas sillä minulla on teidät.

Bad Sauna on yksi tämän hetken lupaavimmista Suomen rock-tulokkaista. Yhtye julkaisee digitaalisesti ja rajoitettuna vinyylipainoksena tämän viikon perjantaina 4. joulukuuta debyyttilevyn Olen rikas sillä minulla on teidät.

Bad Saunan yhdistää musiikissaan hälläväliä-meininkiä, klassista vaihtoehtorokkia ja suomalaista punk-osaamista. Yhtyeen livevedot ovat vakuuttaneet yleisön ja Olen rikas sillä minulla on teidät -albumi jatkaa vakuuttamistaan.

Bad Saunan debyytti on Aleksi Pahkalan uuden All That Plazz -levy-yhtiön ensimmäinen albumijulkaisu. Tulevalta levyltä on kuultu Radio Helsingissä tiuhaan soineita Haluun poisNiin kuin se ennen oli ja Moon sun -singlejä ja nyt pääsemme nauttimaan yksinoikeudella ennen muita koko levyn antimista.

Katso Haluun pois -kappaleen musiikkivideo tästä: