16.11.2020

Viikon levy: Maustetytöt –Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä

Maustetytöt julkaisivat 13. marraskuuta toisen levyn Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä. Uutuuslevy sisältää hitit Jos mulla ei ois sua, mulla ei olisi mitään, Tee se itse ja Ne tulivat isäni maalle.

Menestysyhtye Maustetyttöjen lokakuussa 2019 julkaistu debyyttilevy Kaikki tiet vievät Peltolaan ylitti kultalevyrajan, nousi julkaisuviikolla albumilistan kärkeen ja listapaikalla levy pysytteli yhtäjaksoisesti 48 viikon ajan. Uutuuslevyn Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä julkaistut ennakkojulkaisut ovat odotetusti lyöneet läpi; Ne tulivat isäni maalle -singlen 1000 kappaleen rajoitettu vinyylipainos myi ennakkoon loppuun. Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä on eheä jatko-osa Kaikki tiet vievät peltolaan -debyytille, jossa tällä kertaa kalja mainitaan vain yhden ainoan kerran.

Uuden levyjulkkareita vietetään Tampere-talolla 17.12. ja Turun Logomossa 18.12. Julkaisukeikoilla kuullaan molemmat albumit kronologisessa järjestyksessä alusta loppuun.

Katso Ne tulivat isäni maalle -kappaleen musiikkivideo tästä: