9.11.2020

Viikon levy: Piennar – Pauhu metsien takaa

Tamperelaisen Piennar-yhtyeen Pauhu metsien takaa -levy soi Radio Helsingissä ennakkoon.

Laulaja-lauluntekijä Tiina Koskisen luotsaama pop-rock-yhtye Piennar on kokeneiden muusikoiden projekti, jossa taidokkaat sävellykset yhdistyvät kuulaisiin äänimaisemiin. Vuonna 2018 perustetun yhtyeen kappaleissa pohditaan yksityisiä sekä yleisiä ihmetyksiä, epäkohtia ja pehmeyksiä. Perjantaina 13. marraskuuta ilmestyvä esikoisalbumi Pauhu metsien takaa on kaunista suomenkielistä taide-poppia.

”Piennar perustettiin halusta soittaa yhdessä ja luoda maailma, jossa laulujen tarinat saavat soivan kehyksen”, kertoo lauluntekijä Koskinen yhtyeen synnystä. ”Albumin laulut kertovat aiheista, joista usein mielellään vaietaan tai jätetään huomiotta. Levyllä käsitellään esimerkiksi kuolemaa, yksinäisyyttä, itseinhoa, muistisairautta ja maailman tilaa.”

Tiina Koskinen on Laura Frimanin haastateltavana maanantaina 9. marraskuuta klo 14.30.

Kuuntele albumilta Revolveri tästä: