26.10.2020

#Onnistumme yhdessä

Holvin ja Radio Helsingin #Onnistu-kampanja on päättynyt. Kolmen parhaan joukkoon äänestettiin Citykoiran kaveri, Rival House Media Oy / Salaovi ja Impro Helsinki.

Holvi ja Radio Helsinki tarjoavat ilmaista mainostilaa kymmenelle onnistujalle. Kuluneen syksyn aikana Holvi ja Radio Helsinki ovat etsineet uniikkeja ja inspiroivia yrittäjiä.

Radio Helsingille on tärkeää olla mukana tukemassa Holvin kanssa pienyrittäjiä. Yli 20 vuotisen taipaleemme aikana Radio Helsingissä on mainostettu lukuisia yrityksiä, jotka ovat toimintamme kulmakiviä. Tahdoimme vuorostamme auttaa pienyrittajiä tavoittamaan uusia asiakkaita tarjoamalla ilmaista mainostilaa kanavissamme. Radio Helsinki kiittää kaikkia kampanjaan osallistuneita pienyrittäjiä sekä äänestäjiä. Yhdessä onnistumme.

Kolme parasta yritystä saavat oman radiokampanjan ja voittajakolmikko toimii Holvin seuraavan mainoskampanjan kasvoina vuonna 2021.

Äänestyksessä kolme eniten ääniä kerännyttä pienyritystä ovat:

CITYKOIRAN­KAVERI

Koirakoulu

Koirakouluni on kantakaupungin ensimmäinen ja tarjoaa palvelunsa vankalla kokemuksella alueen erityispiirteet tuntien – Suomessa ei ole muita kaupunkikoirien koulutukseen erikoistuneita palveluntarjoajia. Koulutuksemme ovat olleet läpi vuosien hyvin pidettyjä, ja puskaradio onkin ilahduttavasti levittänyt sanaa tehokkaista ja ennen kaikkea hyödyllisistä palveluista.

Katso lisää osoitteessa www.citykoirankaveri.fi

RIVAL HOUSE MEDIA OY / SALAOVI

Kiinteistövälitys

Vertailemme alueen kiinteistönvälittäjät kuluttajalle ilmaiseksi ja parhaat tarjoukset saa jopa alle tunnissa sovellukseen. Kiinteistönvälittäjät kilpailevat asiakkaan kohteesta reaaliaikaisesti oman sovelluksensa kautta.

Katso lisää osoitteessa salaovi.fi

IMPRO HELSINKI

Improvisaatio­teatteri ja -koulu

Impro Helsinki on improvisaatioteatteri ja -koulu Helsingissä. Me uskomme aidosti siihen, että improvisaatio voi muuttaa maailman! Se on hyödyllistä sekä ihmisten työ- että henkilökohtaisessa elämässä, kehittää vuorovaikutustaitoja, auttaa suhtaumaan lempeämmin epäonnistumisiin JA on kaiken lisäksi ihan älyttömän hauskaa.
Oman äänen löytäminen muuttaa elämäsi. Yhteyden löytäminen toisiin ihmisiin muuttaa koko maailman.

Katso lisää osoitteessa www.improhelsinki.com

Kymmenen parasta yritystä saavat omat radiokampanjat Radio Helsingin taajuksilla. Kymmenen parhaan joukkoon äänestettiin Saint Vacant Oy – Kenkäsuunnittelu, Helsinki Kalligrafiastudio / Pomelo – Kalligrafiastudio, Kauneve – Merinovillavaatteet, Helsinki Posters – Julisteet, Himmee – Designvalaisimet, RIESA CONSULTATIVE OY – Palvelumuotoiluyritys ja Ikitaival Oy – Matkailu.