19.10.2020

Viikon levy: Bizzarro & Jukka Nissinen – Taipale Broadcast volume 1

Radio Helsingin Viikon levynä ennakkoon soi Bizzarron ja Jukka Nissisen yhteislevy Taipale Broadcast volume 1.

Häijyn kaunista instrumentaalimusiikkia esittävä Bizzarro-yhtye (kitaristi Markus Väisänen, basisti Teemu Aho ja rumpali Jaakko Pöyhönen) ja folk-rokkari Jukka Nissinen julkaisevat perjantaina 23. lokakuuta yhteisalbumin Taipale Broadcast Volume 1. Ajatus yhteislevystä sai alkunsa Peider Festeillä Iisalmessa, jossa Bizzarro ja Nissinen olivat esiintymässä.

”Ilmoitin Jukalle keikkapäivänä takahuoneessa, että olemme perustaneet uuden kantri-funkia soittavan bändin, jossa sinä olet solisti. Jukka innostui asiasta ilman epäröintiä ja aikatauluja yhteisille sessioille alettiin suunnitella jo aamun valjettua.”, Bizzarron Teemu Aho muistelee yhteistyön alkua.

Jukka Nissisen vierailee Njassan ohjelmassa maanantaina 19. lokakuuta klo 13.20.

Kuuntele Avaruus on Kotini -kappale tästä: