28.9.2020

Viikon levy: The Holy – Mono Freedom

The Holy -yhtyeen Mono Freedom soi Radio Helsingin Viikon levynä ennakkoon.

Suomen suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva The Holy on niittänyt suosiota vuoden 2016 More Escher and Random Notes EP -ensijulkaisusta asti. Kriitikoiden ylistämä esikoisalbumi Daughter julkaistiin 2018 ja yhtyeen toinen pitkäsoitto Mono Freedom ilmestyy tulevana perjantaina 2.10.2020.

Mono Freedom -levy rakentaa utopioita maailmasta ilman ihmisiä ja käsittelee turhautumista länsimaiseen ajatukseen vapaudesta. Levy on inspiroitunut Alan Weismanin tietokirjasta The World Without Us.

Yhtye vierailee Laura Frimanin seurassa perjantaina 2. lokakuuta.

Kuuntele levyltä No Trial in the Dark tästä:

Mono Freedomin levyjulkkareita juhlitaan Tavastialla perjantaina 2. lokakuuta klo 20.00 alkaen. G Livelab Tampereella The Holy esiintyy pyhäinpäivänä 31.10. Liput ja lisätiedot osoitteessa: glivelab.fi