21.5.2020

Onnellinen, tehokas ja tuottava? MAAN MUUTTAJAT sukeltaa suomalaisen työkulttuurin syvänteisiin

Työ tekeminen tuottaa, sairastuttaa ja vaurastuttaa – MAAN MUUTTAJAT keskustelee tänään työkulttuurin ihanuudesta ja kurjuudesta.

MAAN MUUTTAJAT haastaa tänään Fedja Kamarin johdolla pohtimaan, miksi työkulttuurimme on niin monijakoista. Miksi jotkut palavat paineiden alla loppuun, toiset haalivat jatkuvasti lisää ja kolmannet yrittävät downshiftata? Onko työelämässä edes mahdollista kulkea rauhallisesti keskellä tietä vai onko järjestelmään rakennettu sisään jaksamisen diktatuuri? Työstä, tehokkuudesta, hyvinvoinnista ja pahoinvoinnista ovat helatorstain MAAN MUUTTAJAT -lähetyksessä keskustelemassa viestintäasiantuntija ja toimittaja Sanna Mämmi sekä erikoistutkija Mona Mannevuo Turun yliopistosta. 

MAAN MUUTTAJAT -ohjelmassa nostetaan esiin kuuntelijoiden aloitteita ja kutsutaan vieraiksi yhteiskunnallisia keskustelijoita. Tradekan edustajat ovat kuulolla ja valitsevat mielestään kiinnostavimpia aloitteita toteutettaviksi. Aloitteet voivat koskea esimerkiksi yhteiskuntavastuuta, kestävien toimintatapojen kehittämistä tai uusia yleishyödyllisiä yhteistyöhankkeita.

Jätä aloitteesi MAAN MUUTTAJILLE!

Soita puhelinpalvelun numeroon 09 6899 7699. 

Kirjoita: maanmuuttajat@radiohelsinki.fi.

MAAN MUUTTAJAT on Radio Helsingin ja Tradekan uusi ohjelmasarja, jolla on tavoite: muuttaa yhteiskuntaa reilummaksi ja tasa-arvoisemmaksi. Yhdeksänosaisen ohjelman juontaa Radio Helsingin toimittaja Fedja Kamari.

Tradeka on vuonna 1917 perustettu osuuskunta, jonka johtoajatuksena on merkityksellinen omistajuus ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttaminen. Tradekalla on Suomessa yli 200 000 jäsentä.