18.5.2020

Viikon levy: ALMA – Have U Seen Her

ALMAn odotettu debyyttilevy soi Radio Helsingin Viikon levynä.

Laulaja-lauluntekijä ALMA julkaisi viime perjantaina 15.5.2020 ensimmäisen kokopitkän Have U Seen Her -levyn. Debyyttilevy muodostuu kolmesta EP:stä Have U Seen Her part 1 ja 2 sekä viimeisestä osasta, joka yhdisti EP:t ALMAn debyytiksi.

ALMAn Have U Seen Her käsittelee hyvin omakohtaisesti muun muassa artistin lapsuusajan näkymättömyyden tunnetta ja julkisuuden luomia paineita. Debyyttilevyn LA Money singlelohkaisua ALMA kuvailee seuraavasti “LA Money on tämän albumin keskiössä – se on tarina sen hetkisestä elämästäni. En tuntenut olevani siellä, missä haluan ja tein musiikkia, jota en halunnut tehdä – olin väärinymmärretty. LA Moneyn kirjoittaminen oli kuin vapautus: sen jälkeen kaikki alkoi taas virrata ja käydä järkeen. Tiesin, että minun on aika siirtyä jälleen eteenpäin, ja elää elämääni haluamallani tavalla.”

Kuuntele LA Money tästä: