14.5.2020

MAAN MUUTTAJAT selvittää, milloin sijoittaminen on vastuullista

Money, money, money! MAAN MUUTTAJAT -ohjelmassa on tänä torstaina puhe rahasta, ja tarkemmin rahojen sijoittamisesta.

Mitkä ovat sijoittamisen trendit tänään ja mitä sijoittaminen tulevaisuudessa voisi tarkoittaa? MAAN MUUTTAJAT kysyy Fedja Kamarin luotsaamassa keskustelussa myös, miten sijoittamista voi harjoittaa vastuullisesti ja mitä on tiedettävä etukäteen, kun ryhtyy sijoittamaan rahojaan. Vieraana studiossa on laskentatoimen apulaisprofessori Hanna Silvola kauppakorkeakoulu Hankenista. 

MAAN MUUTTAJAT -ohjelmassa nostetaan esiin kuuntelijoiden aloitteita ja kutsutaan vieraiksi yhteiskunnallisia keskustelijoita. Tradekan edustajat ovat kuulolla ja valitsevat mielestään kiinnostavimpia aloitteita toteutettaviksi. Aloitteet voivat koskea esimerkiksi yhteiskuntavastuuta, kestävien toimintatapojen kehittämistä tai uusia yleishyödyllisiä yhteistyöhankkeita.

Jätä aloitteesi MAAN MUUTTAJILLE!

Soita puhelinpalvelun numeroon 09 6899 7699. 

Kirjoita: maanmuuttajat@radiohelsinki.fi.

MAAN MUUTTAJAT on Radio Helsingin ja Tradekan uusi ohjelmasarja, jolla on tavoite: muuttaa yhteiskuntaa reilummaksi ja tasa-arvoisemmaksi. Yhdeksänosaisen ohjelman juontaa Radio Helsingin toimittaja Fedja Kamari.

Tradeka on vuonna 1917 perustettu osuuskunta, jonka johtoajatuksena on merkityksellinen omistajuus ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttaminen. Tradekalla on Suomessa yli 200 000 jäsentä.