23.4.2020

Minkälaisessa tilassa Itämeri on, kysyy MAAN MUUTTAJAT

Fedja Kamari selvittää tänään MAAN MUUTTAJAT -ohjelmassa, mistä Itämeri on tulossa ja minne se on matkalla.

Itämeren nykytila ja tulevaisuuden haasteet – tässä jutunjuurta seuraavaan MAAN MUUTTAJAT -lähetykseen! Torstaina 23.4.2020 ovat Radio Helsingin MAAN MUUTTAJAT -lähetyksessä mukana meriasiantuntija Anna Soirinsuo WWF:ltä ja tutkimusprofessori Markku Viitasalo Merialueiden kestävän käytön osastolta Suomen ympäristökeskus SYKE:stä. Fedja Kamarin luotsaamassa keskustelussa pohditaan, miksi Itämeri on Suomelle niin tärkeä ja miten siitä voidaan parhaiten pitää huolta.

MAAN MUUTTAJAT -ohjelmassa nostetaan esiin kuuntelijoiden aloitteita ja kutsutaan vieraiksi yhteiskunnallisia keskustelijoita. Tradekan edustajat ovat kuulolla ja valitsevat mielestään kiinnostavimpia aloitteita toteutettaviksi. Aloitteet voivat koskea esimerkiksi yhteiskuntavastuuta, kestävien toimintatapojen kehittämistä tai uusia yleishyödyllisiä yhteistyöhankkeita.

Jätä aloitteesi MAAN MUUTTAJILLE!

Soita: puhelinpalvelun numeroon 09 6899 7699. 

Kirjoita: maanmuuttajat@radiohelsinki.fi.

MAAN MUUTTAJAT on Radio Helsingin ja Tradekan uusi ohjelmasarja, jolla on tavoite: muuttaa yhteiskuntaa reilummaksi ja tasa-arvoisemmaksi. Yhdeksänosaisen ohjelman juontaa Radio Helsingin toimittaja Fedja Kamari.

Tradeka on vuonna 1917 perustettu osuuskunta, jonka johtoajatuksena on merkityksellinen omistajuus ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttaminen. Tradekalla on Suomessa yli 200 000 jäsentä.