6.4.2020

Viikon levy: joku iiris – Joku Iiris

joku iiris -artistin odotettu debyyttilevy soi Radio Helsingin Viikon levynä.

Joensuusta lähtöisin oleva joku iiris julkaisi viime viikon perjantaina 3. huhtikuuta Humu Recordsin, Hillotehtaan ja Jukan musiikin yhteisjulkaisuna  Joku Iiris -nimeä kantavan debyyttialbumin, jota kuullaan koko tämä viikko Radio Helsingin Viikon levynä.

Livekeikoilla tunnetuksi tullut joku iiris jatkaa keikkojensa viitoittamalla tiellä. Kappaleet esitetään koruttomasti akustisella kitaralla ja tekstit ovat viiltävän todellisia havaintoja ihmisyydestä ja arjen epämuodostumisista. 

Aiemmin joku iiris on julkaissut Tampereen Telakalla äänitetyn live-kasetin ja nyt pääsemme nauttimaan joku iiris -artistin kokopitkästä studiojulkaisusta.

Kuuntele Hyvä tyttö tästä: