27.3.2020

MITEN SINÄ MUUTTAISIT MAAILMAA?

MAAN MUUTTAJAT on Radio Helsingin ja Tradekan uusi ohjelmasarja, jolla on tavoite: muuttaa yhteiskuntaa reilummaksi ja tasa-arvoisemmaksi.

MAAN MUUTTAJAT antaa nyt kaikille Radio Helsingin kuuntelijoille mahdollisuuden esittää Tradekalle jäsenaloitteita. Näin se käy: soita Radio Helsingin MAAN MUUTTAJAT -puhelinvastaajaan ja jätä ääniviestinä aloitteesi. Aloitteet voivat koskea esimerkiksi yhteiskuntavastuuta, kestävien toimintatapojen kehittämistä tai uusia yleishyödyllisiä yhteistyöhankkeita.

MAAN MUUTTAJAT -ohjelmassa nostetaan esiin kuuntelijoiden aloitteita ja kutsutaan vieraiksi yhteiskunnallisia keskustelijoita. Tradekan edustajat ovat kuulolla ja valitsevat mielestään kiinnostavimpia aloitteita toteutettaviksi Tradekan kautta.  

Soita MAAN MUUTTAJAT -puhelinpalveluun ja jätä aloitteesi numeroon 09 6899 7699. Maata ei muuta itku eikä moite vaan Tradekan jäsenaloite!

MAAN MUUTTAJAT Radio Helsingin taajuuksilla joka torstai-iltapäivä, alkaen 2.4.2020. Yhdeksänosaisen ohjelman juontaa Radio Helsingin toimittaja Fedja Kamari.

Taajuudet Helsingissä 89,7 MHz

Tampereella 106,8 MHz ja 

Oulussa 90,9 MHz.

Lataa Radio Helsingin applikaatio omasta sovelluskaupastasi. Kuuntele ohjelma jälkikäteen on-demandina ja podcastina. 

Tradeka on vuonna 1917 perustettu osuuskunta, jonka johtoajatuksena on merkityksellinen omistajuus ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttaminen. Tradekalla on Suomessa yli 215 000 jäsentä.