16.3.2020

Koronavirus ja musiikkiala – miten vastaamme haasteeseen?

Radio Helsingin MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, mitä keinoja musiikkialalla on taistella koronavirusta vastaan.

Koronavirus on vakava kansainvälinen terveysuhka, ja sen torjumisen vaikutukset läpäisevät myös Suomen musiikkialan. MUSA VAI BISNES -ohjelma kutsuu tänään artisteja, tapahtumatuottajia ja promoottoreita keskustelemaan siitä, mitä keikkojen ja tapahtumien peruminen käytännössä merkitsee? Joutuuko moni musa-alan toimija lopettamaan kokonaan, mitä apua tilanteeseen on saatavilla ja uskaltaako tulevaisuuteen edes katsoa? Vieraina lähetyksessä suosikkiartistit SANNI ja Tuure Kilpeläinen sekä muun muassa Sideways- ja Provinssi-festareita järjestävän Fullsteamin toimitusjohtaja Tuomo Tähtinen ja ALL DAY -ohjelmatoimiston toimitusjohtaja Esa Nikkilä.

Osallistu keskusteluun! Miten koronaviruspandemia on vaikuttanut Sinun musiikinkulutukseesi? Lähetä ajatuksesi viestillä studioon!

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 16. maaliskuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva, viikoittain lähetettävä ajankohtaisohjelma. MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Ketkä selviävät parhaiten nykyhetken musiikkiskenessä? Kuka makaa kenen kanssa ja mistä syystä? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Suoraan lähetykseen Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin ja mehukkaisiin paljastuksiin. 

MUSA VAI BISNES Radio Helsingin taajuuksilla joka maanantai-iltapäivä. Kymmenosaisen ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taajuudet Helsingissä 89,7 MHz
Tampereella 106,8 MHz ja 
Oulussa 90,9 MHz.
www.radiohelsinki.fi
Lataa Radio Helsingin applikaatio omasta sovelluskaupastasi.