9.3.2020

Viikon levy: Dalindèo – Dark Money

Dalindèon Dark Money ottaa kantaa maailman kaoottiseen tilaan.

Dalindèo-yhtyeen uutuuslevy Dark Money soi Radio Helsingin Viikon levynä ennakkoon. Säveltäjä-kitaristi Valtteri Laurell Pöyhösen luotsaama Dalindèo on tunnettu suomijazzin suunnannäyttäjänä sekä rajoja rikkovana liveyhtyeenä. Yhtye kunnioittaa perinteitä ja Dalindèon musiikille on ominaista tanssittavuus, vahvat melodiat sekä elokuvalliset tunnelmat.

Yhtyeen viides albumi Dark Money on kantaanottava ja se puhuttelee 1960-luvun poliittisen jazzmusiikin tavoin. Dark Moneyn musiikillisina esikuvina ovat muun muassa Miles Davisin 1970-luvun taitteen varhainen fuusio ja Charles Mingusin yhtyeiden räjähtävä live-energia.

Dalindèo esintyy 11. maaliskuuta G Livelab Tampereella ja 13. maaliskuuta G Livelab Helsingissä. Liput ja lisätiedot osoitteessa glivelab.fi

Kuuntele Merchants of Misery feat. Jimi Tenor tästä: