9.3.2020

Musiikkialan naisstereotypiat – minkälainen naisen pitää musiikkialalla olla?

Radio Helsingin MUSA VAI BISNES purkaa ja murtaa tänään Maria Veitolan johdolla stereotypioita – keskustelun keskiöön nostetaan, millaisia odotuksia, tyypittelyjä ja ennakkoasenteita naisiin musiikkialalla kohdistuu.

Maria Veitolan luotsaama MUSA VAI BISNES -ohjelma kysyy tänään, minkälainen naisen “kuuluu” olla, jotta hän sopii musiikkialalla vallitseviin muotteihin. Miksi vuonna 2020 on yhä vallalla jako mies- ja naisartisteihin? Osaavatko naiset vieläkään räpätä? Ja kuka oli palkintogaalan kuningatar – katso kuvat! Muun muassa näitä seksimejä ja stereotyyppejä riepottelemaan saapuvat suosikkiartisti Kaija Koo, räppäri F sekä kirjailija Minja Koskela.

Osallistu keskusteluun! Mikä musiikkialan seksismissä ärsyttää eniten? Lähetä ajatuksesi viestillä studioon!

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 9. maaliskuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva, viikoittain lähetettävä ajankohtaisohjelma. MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Ketkä selviävät parhaiten nykyhetken musiikkiskenessä? Kuka makaa kenen kanssa ja mistä syystä? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Suoraan lähetykseen Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin ja mehukkaisiin paljastuksiin. 

MUSA VAI BISNES Radio Helsingin taajuuksilla joka maanantai-iltapäivä. Kymmenosaisen ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taajuudet Helsingissä 89,7 MHz
Tampereella 106,8 MHz ja 
Oulussa 90,9 MHz.
www.radiohelsinki.fi
Lataa Radio Helsingin applikaatio omasta sovelluskaupastasi.