2.3.2020

Viikon levy: Pietarin Spektaakkeli – Siivet

Pietarin Spektaakkelin kolmas pitkäsoitto Siivet laittaa tanssijalan vipattamaan.

Pietari Kiviharjun luotsaaman Pietarin Spektaakkeli -yhtyeen Siivet soi Radio Helsingin tämän Viikon levynä. Kiviharju on viime vuosien aikana julkaissut musiikkia Tasaraha-punkyhtyeen riveissä sekä hääräillyt rap-projektien parissa. Kolmen vuoden julkaisutauon jälkeen pääsemme viimein nauttimaan Pietarin Spektaakkelin svengaavasta musiikkityylien sekametelisopasta.

Roihis Musican julkaisemaa Siivet albumia työstettiin Sipoossa E-Studiolla Janne Haaviston ja Jouko Lavosen kanssa. Pietarin Spektaakkelissa kuullaan nyt myös Sami ”Kanttori” Niemistä, joka on kiinnitetty yhtyeen neljänneksi viralliseksi jäseneksi.

Pietari Kiviharju vieraili Njassan seurassa uuden levyn tiimoilta päivittämässä julkaisuhumun kuulumisensa. Kuuntele Pietari Kiviharjun haastattelu tästä: