2.3.2020

Artisti, julkisuus ja mielenterveys

Radio Helsingin musiikkialaa käsittelevä ohjelma MUSA VAI BISNES selvittää tänään maanantaina 2. maaliskuuta Maria Veitolan johdolla, millaisia mielenterveyteen liittyviä haasteita artistit voivat työssään kokea – ja miten niiden kanssa voi tulla toimeen?

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 2. maaliskuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

Maria Veitolan luotsaama MUSA VAI BISNES -ohjelma on saavuttanut puolivälin! Viidennen MUSA VAI BISNES -lähetyksen aiheena on mielenterveys musiikkialalla: miten pysyä järjissään, kun työajat venyvät pikkutunneille, julkisuus seuraa työntekoa ja epäonnistuminen ei ole vaihtoehto, työssä suoriutuminen mitataan ennen muuta kaupallisella menestymisellä ja musiikkia tehdäkseen on heittäydyttävä luovuuden ja oman mielikuvituksensa syövereihin?

Keskustelemaan saapuvat myös terapeuttina työskentelevä, Regina-yhtyeestä ja soolouraltaan tuttu Iisa, sekä artistit Mira Luoti ja Anssi Kela.

Osallistu keskusteluun! Oletko kohdannut omassa työssäsi ahdistusta tai mielen järkkymistä? Miten ja missä tilanteissa? Lähetä ajatuksesi viestillä studioon!

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva, viikoittain lähetettävä ajankohtaisohjelma. MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Ketkä selviävät parhaiten nykyhetken musiikkiskenessä? Kuka makaa kenen kanssa ja mistä syystä? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Suoraan lähetykseen Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin ja mehukkaisiin paljastuksiin. 

MUSA VAI BISNES Radio Helsingin taajuuksilla joka maanantai-iltapäivä. Kymmenosaisen ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taajuudet Helsingissä 89,7 MHz
Tampereella 106,8 MHz ja 
Oulussa 90,9 MHz.
www.radiohelsinki.fi
Lataa Radio Helsingin applikaatio omasta sovelluskaupastasi.