10.2.2020

Viikon levy: SOFA – BFF

SOFA-yhtyeen BFF-debyyttilevy kuullaan Radio Helsingissä ennakkoon.

Sonja Kuittisen ja Fanni Noroilan räp-duo SOFA julkaisee ystävänpäivänä kauan odotetun kokopitkän esikoislevyn BFF. Teatterikorkeakoulussa toisiinsa tutustuneet ystävykset Kuittinen ja Noroila uskovat feminismiin, tarttuviin biitteihin, tasa-arvoon ja vapauteen. BFF-esikoisalbumissa syvennytään ystävyyteen, sisarussuhteisiin ja vähän rakkautteen.

Noah Kinin ja osin Juho Suutarisen tuottamalta BFF-albumilta on kuultu kappaleet Sotamaalauksii feat. Ringa Manner, Lucky Liukas ja Tää kestää vaik en kestä sua feat. F. ja tällä viikolla pääsemme nauttimaan ennakkoon kokonaisuudessaan BFF-levystä Radio Helsingin aalloilla.

SOFA vierailee Radio Helsingin aamuissa 14. helmikuuta klo 9.15.

Kuuntele Sotamaalauksii tästä: